Garmin Virb 360: 5.7K 30fps rozlišení a voděodolnost

Garmin představil novu 360° kameru akční, která  zvládne 5.7K rozlišení s 30fps. I bez pouzdra je odolná proti vodě a díky GPS umí do videa vkládat informace o rychlosti a podobně.

Po té co Yi Technology a GoPro představili své 360° kamery s 5.2K a 5.7K rozlišením, přichází i Garmin se novou kamerou pro virtuální realitu. Garmin Virb 360 nabídne video v rozlišení až 5.7K s 30 snímky za sekundu! Pokud bude chtít využít stabilizaci, tak je dostupná do 4K rozlišení. Při 5.7K rozlišení bude k dispozici datový tok videa 120Mbps.

Virb 360 je i bez pouzdra voděodolná do hloubky 10 metrů, nabízí živý stream na Facebook a YouTube, nechybí jí ani WiFi, Bluetooth a NFC konektivita. Kamera bude mít podporu GPS a GLONASS a ze senzorů lze jmenovat barometr, akcelerometr, gyroskop a kompas.

Kamera Garmin Virb 360 bude mít 4 mikrofony a nabídne tak 360° prostorový zvuk, k dispozici bude i hlasové ovládání. Životnost baterie na jedno nabití je podle výrobce u 4K 30fps rozlišení 70 minut.

Cena kamery Garmin Virb 360 byla stanovena na 799$, což je cca 19000Kč. Co na kameru Garmin 360 říkáte? Napište do diskuze.

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: garmin

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

Recenze outdoorové 360° kamery Niceboy Pano

Recenzí prošla novinka od Niceboy. Tato 360° kamera s displejem může být používaná i pod vodou, protože s dodávaným pouzdrem se můžete potápět až do 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde