Feiyu Summon je akční kamera na 3-osém gimbalu

Feiyu Summon je akční kamera s nativním 2K rozlišením, kterou dostanete i s vlastním stabilizátorem tří os. Parametry kamery sice nenadchnou, ale jako kombinace s gimbalem to může být zajímavá volba.

O kameře jako takové moc informací zjistit nejde, výrobce totiž nezveřejnil jaký byl použit procesor a ani senzor. O senzoru víme pouze to, že má 16MPx.

Akční kamera dokáže pořizovat videa v interpolovaném 4K rozlišení s 24fps a jako nejvyšší nativní rozlišení je 2K (1440p) s 30 snímky za sekundu. Video při 1080p má pak 60fps a HD rozlišení lze natáčet se 120 snímky. Kamera má 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa.

Gimbal s kamerou Feiyu Summon má společnou baterii o kapacitě 3000 mAh a podle výrobce to zaručuje až 180 minut nahrávání 1080p 60fps videa. Samotný gimbal má rozsah 310° ve třech osách a o stabilizaci kamery se starají střídavé motorky. Celkem zajímavě zní informace o LED přisvětlovací diodě, která by měla pomoci při natáčení za slabého osvětlení.

Pokud budete chtít nahrávat time lapse videa, tak gimbal se dá naprogramovat tak, aby se otáčel pevnou rychlostí. Samotné kameře nechybí WiFi pro propojení s mobilním telefonem a má i microUSB a microHDMI konektor. Úhel záběru objektivu je 96° a kamera nahrává do formátu mov. V současné době se Feiyu Summon prodává v Číně za cenu kolem 400$.

Aktuality

Recenze sportovní Full HD kamery Niceboy Vega+

Recenzí prošla levná akční kamera Niceboy Vega+. Ta nabízí voděodolnost v pouzdru do hloubky 30 metrů, 1080p rozlišení nebo 2" displej s živým náhledem videa.

Nejočekávanější akční kamery roku 2016

Máme za sebou polovinu roku a před námi je začátek prodeje některých sportovních kamer, které aspoň podle specifikací vypadají velmi slibně. Od kterých čekáme nejvíc?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde