Enlan Sport MRE: akční kamera se slotem pro SIM kartu

Akční kamera, které se tak trochu chce odlišit od své konkurence je Enlan Sport MRE. Nabízí nejen připojení k internetu, ale i operační systém Android.

Enlan Sport MRE je neznámá značka akční kamery, co ji ovšem dělá zajímavou je, že do ní lze vložit microSIM kartu a dokonce kamera funguje na operačním systému Android 4.4.

Kamera podporuje tyto frekvence: GSM: 900/1800/850/1900 a WCDMA: 2000, v kameře je procesor od ARM Cortex A7 se čtyřmi jádry a kamera je vybavena 13MPx CMOS senzorem. Potěší i kapacita baterie, která je 1300 mAh a měla by vydržet na jedno nabití až deset hodin při maximálním rozlišení. Bohužel právě toto rozlišení už tak pozitivní není, protože kamera dokáže nahrávat ve Full HD a jen s 30 snímky za sekundu.

Objektiv má úhel záběru 180°, který lze snížit na hodnotu 135° a na zadní straně kamery nalezneme velký 2,6" displej. S dodávaným pouzdrem je pak kamera voděodolná až do hloubky 40 metrů.

Kameru Enlan Sport MRE nabízejí některé čínské eshopy za cenu kolem 200$, co na ni říkáte?

Aktuality

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde