Elephone Explorer Pro 4K: akční kamera, která nepřekvapí

Senzor Sony, který známe, procesor, který známe a všechno co známe? Nová kamera Elephone Explorer Pro 4K může překvapit jedině cenou. Článek obsahuje video z kamery.

Jedna jako druhá, tak by se daly charakterizovat akční kamery, které se dostávají na trh. A to samé platí i o sportovní kameře Elephone Explorer Pro 4K.

Kamera má stejný senzor jako byl použit u SJCAM SJ5000X Elite či Firefly 6S - Sony IMX078 s nativním rozlišením 12Mpx a stejné je to u použitého procesoru, kde se setkáváme opět s Novatek 96660. Explorer Pro má objektiv se 170° a interpolovaně dokáže nahrávat videa při rozlišení 4K, bohužel opět jen se 24 snímky za sekundu. 2K rozlišení již je nativní a nahrává se s 30fps, Full HD videa pak disponuje 60 snímky za sekundu.

Na zadní straně kamery je 2" displej, kterému nechybí živý náhled nahrávaného videa. Baterie v kameře má kapacitu 1050 mAh a rozměrově je stejná, jako u kamery SJCAM SJ5000X Elite. Rozměry Elephone Explorer Pro jsou 59 x 41 x 29.8 mm a včetně baterie váží 70g.

Podívejte se, jaké video kamera nahrává:

Elephone Explorer lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na oficiální stránce Elephone.hk si kameru můžete koupit na 110$. Co na Explorer Pro 4K říkáte?

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

Niceboy VEGA X - videopohled na akční kameru

Nativní 4K rozlišení, stabilizace X-STEADY či 2" dotykový displej nabízí nová akční kamera Niceboy VEGA X, kterou si představíme ve videopohledu. Jaké funkce nabízí nejnovější přírustek mezi akčními kamerami?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde