Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

Podle webu gizchina.com by měl maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone začít vyrábět outdoorové kamery. Nebo minimálně jednu. Ta by podle úniku měla umět natáčet video až do rozlišení 4K a to při 15 snímcích za vteřinu. 2K video by mělo mít už přijatelných 30fps a Full HD 60 snímků za sekundu. Zpomalené záběry by kamera měla zvládnout při HD videu, protože to bude mít 120 fps.

Srdcem kamery má být procesor Allwinner V3. Tady ovšem údaje od zdroje nejspíše pokulhávají, protože tento procesor by měl zvládnout jako své maximum 1080p video. Tedy pokud Elephone nesáhne po dopočítání na 4K rozlišení z nativního Full HD. To by ale postrádalo logiku a taková kamera by vlastně ani neměla smysl. 

Kamera by měla disponovat WiFi konektivitou a měla by podporovat karty až do velikosti 128GB. Další podrobnosti nejsou v této chvíli ke kameře známi a to ani případná cena. Pokud ovšem bude 2K a 4K rozlišení jen dopočítané, měla by být cena velmi nízká, jinak kamera nemá smysl...

Diskusní téma: Elephone 4K kamera

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Aktuality

SJCAM C200: nová akční kamera, která je zbytečná

SJCAM přichází na trh s novou akční kamerou. Model C200 bohužel nepřináší nic zázračného. Interpolované 4K rozlišení s maximálně 24 snímky za sekundu a nativní Full HD video s 60fps je dnes už základ. Potěší snad jen vodotěsná konstrukce.

GoPro Hero 9 Black: 5K rozlišení a přední barevný displej

  

Oficiální představení GoPro Hero9 Black odhalilo, že tato nová akční kamera nabídne až 5K rozlišení a na přední straně se nově objeví barevný selfie displej. Jaká je cena novinky a co všechno GoPro Hero9 Black nabízí?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde