Eken má vlastní dron! FlyHawk V5 a V6 letí do oblak

Společnost Eken nás zahltila informacemi o novinkách. Mezi ně se počítá i dvojice nových dronů, které bude prodávat pod značkou FlyHawk.

Společnost Eken nám zaslala informace o kameře H9+, o které jsme psali zde a také o dvojici dronů, které chystají do prodeje. Těmi jsou Hawk V5 a V6.

FLYHAWK V5 A V6FLYHAWK V5 A V6

Na rozdíl od výše zmíněné kamery, je ale Eken v případě dronů na slovo zkoupá. Víme jen, že nižší model V5 bude mít kameru s rozlišením Full HD a Hawk V6 bude vybaven kamerou, která bude schopná natáčet až v rozlišení 2,7K. Oba droby budou mít šest vrtulí.

Co si lze všimnout z oficiálních fotek je, že dron není vybaven klasickým dlouhým tělem, do kterého by se vkládala baterie, ale ta se dává do dronu svisle. O výdrži u svých dronů Hawk se společnost Eken zmiňuje, že budou mít dlouhou výdrž na jedno nabití. Co to přesně znamená, ale už nepřibližují.

Hawk V6Hawk V5

Dron Hawk V5 i V7 bude dodáván spolu s dálkovým ovládáním, které bude mít výklopný 7" displej. Ten navíc je dotykový a není tak nutné používat mobilní telefon, abyste viděli, co dron zrovna nad Vaší hlavou dělá.

Oficiální ceny ještě nebyly stanoveny, ale podle našich informací by Hawk V5 měl stát 460$ a Hawk V6 kolem 540$. Do prodeje by se měli dostat během pár týdnů.

Co na drony od Eken říkáte? Napište nám do diskuze:

Aktuality

DJI Mavic PRO Fly More Combo: 3 baterie a batoh

Pod názvem Mavic Pro Fly More Combo najdete známý dron od DJI, který má v prodejním balení navíc dvě baterie (3ks celkem), batoh nebo nabíječku do auta. Jaká je cena?

SJCAM SJ360 bude dražší než SJ5000X Elite

V Číně se spustily předobjednávky na první kameru pro virtuální realitu od SJCAM. SJ360 bude schopná nahrávat videa až do 2K rozlišení a její cena bude dražší než u SJ5000X Elite.

GoPro Hero5 Black a dálkový ovladač zdarma

Chystáte se pořídit akční kameru GoPro Hero5 Black? Možná Vás zaujme akce, kdy ke kameře, která je voděodolná bez pouzdra, dostanete WiFi dálkové ovládání v hodnotě 1999Kč zdarma.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde