Dron GoPro Karma oficiálně: 56Km/h a 20 minut letu

Nejen akční kamery Hero 5 představila společnost GoPro, ale na svět se dostal i dron Karma. Ten vydrží na jedno nabití až 20 minut a maximální rychlost je 56 km/h.

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro představila svůj první dron, který je možné složit a dát tak do batohu. K ovladači není nutné připojovat mobilní telefon, protože ovladač má vlastní dotykový displej. GoPro Karma by měla být konkurence pro drony DJI Mavic PRO.

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro KarmaDron GoPro Karma

Karma vydrží na jedno nabití ve vzduchu 20 minut a dosahuje rychlosti 56 km/h (např. nový dron Yi Erida dosahuje rychlost až 120 km/h). Největší předností dronu bude tříosá stabilizace. Ta je prováděna gimbalem, který lze z dronu vyndat a použít samostatně s kamerou.

Klíčové vlastnosti GoPro Karma:

  • Rychlost 56 Km/h
  • Výdrž 20 minut
  • GPS
  • Maximální vzdálenost 3 Km
  • Maximální výška 3,2 Km
  • Stabilizace 3-osá
  • Kamera GoPro Hero 4 Black a Silver editon, GoPro Hero 5 Black
  • Rozměry a hmotnost 365 x 224 x 90 mm, 1006 gramů
Bohužel dronu GoPro Karma chybí některé funkce, které má například novinka DJI Mavic - sledování uživatele, vyhýbání se překážkám nebo sledování vyznačeného bodu či objektu.
 

Dron Karma od GoPro se začne prodávat už 23. září za cenu 799$, bude možné využít i speciálních sad, kdy bude dron s kamerou GoPro Hero 5 Black za 1099$ a s Hero 5 Session za 999$. V těchto sadách nebude jen dron a kamera, ae i stabilizátor a batoh. Níže se ještě podívejte na video GoPro Karma:

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze sportovní Full HD kamery Niceboy Vega+

Recenzí prošla levná akční kamera Niceboy Vega+. Ta nabízí voděodolnost v pouzdru do hloubky 30 metrů, 1080p rozlišení nebo 2" displej s živým náhledem videa.

Nejočekávanější akční kamery roku 2016

Máme za sebou polovinu roku a před námi je začátek prodeje některých sportovních kamer, které aspoň podle specifikací vypadají velmi slibně. Od kterých čekáme nejvíc?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde