Dron GoPro Karma oficiálně: 56Km/h a 20 minut letu

Nejen akční kamery Hero 5 představila společnost GoPro, ale na svět se dostal i dron Karma. Ten vydrží na jedno nabití až 20 minut a maximální rychlost je 56 km/h.

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro představila svůj první dron, který je možné složit a dát tak do batohu. K ovladači není nutné připojovat mobilní telefon, protože ovladač má vlastní dotykový displej. GoPro Karma by měla být konkurence pro drony DJI Mavic PRO.

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro KarmaDron GoPro Karma

Karma vydrží na jedno nabití ve vzduchu 20 minut a dosahuje rychlosti 56 km/h (např. nový dron Yi Erida dosahuje rychlost až 120 km/h). Největší předností dronu bude tříosá stabilizace. Ta je prováděna gimbalem, který lze z dronu vyndat a použít samostatně s kamerou.

Klíčové vlastnosti GoPro Karma:

  • Rychlost 56 Km/h
  • Výdrž 20 minut
  • GPS
  • Maximální vzdálenost 3 Km
  • Maximální výška 3,2 Km
  • Stabilizace 3-osá
  • Kamera GoPro Hero 4 Black a Silver editon, GoPro Hero 5 Black
  • Rozměry a hmotnost 365 x 224 x 90 mm, 1006 gramů
Bohužel dronu GoPro Karma chybí některé funkce, které má například novinka DJI Mavic - sledování uživatele, vyhýbání se překážkám nebo sledování vyznačeného bodu či objektu.
 

Dron Karma od GoPro se začne prodávat už 23. září za cenu 799$, bude možné využít i speciálních sad, kdy bude dron s kamerou GoPro Hero 5 Black za 1099$ a s Hero 5 Session za 999$. V těchto sadách nebude jen dron a kamera, ae i stabilizátor a batoh. Níže se ještě podívejte na video GoPro Karma:

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Akční kamery GoPro Hero5, SJCAM SJ7 STAR a Sony FDR-X3000

OHLEDNUTÍ ZÁŘÍ - GoPro konečně představila svou novou řadu akčních kamer Hero5, nelení ani u SJCAM a jejich SJ7 nabídne 120fps u 1080p videa a i Sony má nový TOP model FDR-X3000. U DJI zase s dronem Mavic chtějí konkurovat GoPro Karma.

Garmin Virb Ultra 30 dostupná v České republice

Novinka od Garminu, akční kamera Virb 30 Ultra, která zvládá nativní 4K rozlišení a disponuje 120fps u Full HD videa e je ji možné ovládat hlasově je dostupná v eshopech v ČR.

DJI Mavic PRO: malý dron s rychlostí 64Km/h

Společnost DJI představila svůj nový dron. Mavic PRO je malý a skladný dron s 4K kamerou, která u Full HD rozlišení nabízí dokonce 96fps. Ve vzduchu dron vydrží 27 minut a dá se složit.

Srovnání TOP akčních kamer Niceboy, GoPro, SJCAM, Xiaomi

Nativní 4K rozlišení, 120fps u 1080p videa či ten nejlepší senzor a procesor - tak by se v jednoduchosti daly charakterizovat TOP akční kamery Niceboy Vega 5, SJCAM SJ7 STAR, Xiaomi Yi 4K a GoPro Hero 4 Black Edition.

SJCAM SJ360: 360° kamera pro virtuální realitu

Čínská společnost SJCAM, která je populární pro své akční kamery si přichystá další novinku. Tentokrát se vrhne do segmentu virtuální reality a přijde s 360° kamerou SJCAM SJ360.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde