Drift Ghost 4K: ideální akční kamera na motorku s 4K rozlišením

Drift Ghost 4K je ideální akční kamera pro motorkáře. Nabízí nejen 4K 30fps rozlišení a Full HD video s až 120fps, ale také velkou kapacitu baterie a i bez pouzdra odolá dešti. Navíc má otočný objektiv o 330° a duální mikrofon.

Drift Ghost 4K je hlavně pro svůj tvar (podobná jako GitUp F1) ideální kamera na motorku nebo kolo, navíc má i celkově malé rozměry. Drift Ghost 4K měří 82,2 x 43 x 31,4 mm a váží 120 gramů. Video z kamery ve 4K a Full HD rozlišení najdete na konci článku!

Akční kamera Drift Ghost 4K je vybavena senzorem Sony IMX117 s 12MPx rozlišením (stejný najdeme u SJCAM SJ7 Star či Niceboy Vega 5), výrobce se nezmiňuje o použitém čipu. Dokáže nahrávat videa ve 4K (3840 x 2160) nativním rozlišení s 30 snímky za sekundu. Naprostá bomba je přítomnost Cinema 4K (4096 x 2160) rozlišení s 25fps a poměrem stran 17:1. Dále je k dispozici 2.7K (2704 x 1520) rozlišení s až 60fps a nechybí ani Full HD (1920 x 1080) při 120fps a HD (1280 x 720) s maximálně 240 snímky za sekundu. Objektiv kamery Ghost 4K má FOV 140° (jde digitálně měnit až na 90°) a navíc je otočný o 330° kolem své osy. Tedy není problém umístit kameru na jakékoliv místo a poté si nastavit objektiv tak, jak je zapotřebí. Videa jsou nahrávána do MP4 formátu (H.264 kodek).

Kamera má elektronickou stabilizaci videa, která je dostupná při 1080p 30/60fps rozlišení. Na zadní straně kamery najdeme informační displej, který zobrazuje základní informace o nastavení. Dokoupit se dá ovšem i dotyková obrazovka s živým náhledem nahrávaného videa. Drift Ghost 4K je totiž modulární kamera a dá se k ní připojit další příslušenství. Pokud nechcete displej, tak místo něj si můžete dokoupit další baterii (1500 nebo 500 mAh) a připojit ji ke kameře. Ovšem už samotná integrovaná baterie má opravdu obrovskou kapacitu (1500 mAh), která by měla vystačit až na 3 hodiny nahrávání!

Na akční kameře Drift Ghost 4K najdeme dvojici mikrofonů, které redukují hluk z větru při jízdě a napomáhají tak lepšímu nahrávanému zvuku. Pomocí WiFi je možné kameru připojit k mobilnímu telefonu a ovládat jí pomocí aplikace. V prodejním balení ovšem dostanete i dálkový ovladač ve formě hodinek na ruku. Ghost 4K má navíc vlastní 12GB interní úložiště (4GB NAND flash + 8GB DDR3L), které lze rozšířit až o 128GB microSD paměťové karty (doporučené paměťové karty pro 4K video).

Drift Ghost 4K i bez pouzdra odolá dešti, pokud chcete využít kameru i pod vodou, tak musíte dokoupit pouzdro. S ním je pak kamera voděodolná až do hloubky 40 metrů.

A jaká je cena Drift Ghost 4K v českých eshopech? Vzhledem k výbavě a v podstatě unikátnosti kamery je velmi příznivá:

Drift Ghost 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Yi Mini Dash: nová levná kamera do auta s Full HD videem

Yi Technology přichází s novou černou skříňkou do auta, které má nenápadný design a zaujme hlavně svou nízkou cenou. Yi Mini Dash Camera nahrává ve Full HD rozlišení, má displej a lze ji propojit s mobilní aplikací.

Recenze akční kamery Niceboy VEGA 6 star. Jak uspěla?

Niceboy VEGA 6 star se chce stát hvězdou mezi akčními kamerami. Zazáří na tomto přeplněném nebi se svým videem a optickou stabilizací? VEGA 6 star prošla naším testem, jak v recenzi dopadla?

Po SJCAM SJ8 PRO se do prodeje dostávají i SJ8+ a SJ8 Air

Série akčních kamer SJ8 od SJCAM má celkem tři kamery, nejvyšší model se už nějakou dobu prodává i v ČR. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely SJ8+ a SJ8 Air. Jaká je jejich česká cena? A mají vůbec tyto kamery smysl?

Testujeme Niceboy Vega 6 star s optickou stabilizací

Akční kamera Niceboy Vega 6 star dorazí během pár dnů na české pulty. Tato kamera s nativním 2K rozlišením či optickou stabilizací videa právě dorazila na recenzi. Máte na kameru VEGA 6 star otázky? Ptejte se!

Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

SJCAM SJ8 Pro: první 4K 60fps videa natočená kamerou

Začátek prodeje akční kamery SJCAM SJ8 Pro je na spadnutí a na internetu se objevují první videa natočená touto kamerou ve 4K 60fps rozlišení. Podívejte se jak kvalitně SJ8 Pro s čipem Ambarella a senzorem Sony nahrává.

SJCAM SJ8 PRO oficiálně: konkurence pro Yi 4K+ je na světě

Akční kamera SJCAM SJ8 Pro je oficiálně představena a do prodeje se dostane za pár týdnů. Známe specifikace a čínskou cenu. Zaujme hlavně 4K 60fps rozlišení, velký dotykový displej a kodek videa H.265. Co vše o kameře víme?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde