DJI Mavic PRO Fly More Combo: 3 baterie a batoh

Pod názvem Mavic Pro Fly More Combo najdete známý dron od DJI, který má v prodejním balení navíc dvě baterie (3ks celkem), batoh nebo nabíječku do auta. Jaká je cena?

Z dronu DJI Mavic PRO se pomalu stává hit a to hlavně pro svou skladnost a také pro letové režimy, které nabízí. Nově se bude prodávat i pod označením DJI Mavic Pro Fly More Combo, kdy tento dron nabídne bohatší obsah prodejního balení.

DJI Mavic PRO se dá složit do velikosti 198 x 83 x 83 mm a může se tak jednoduše přenášet. Navíc ani váha není nikterak velká, Mavic PRO má 743 gramů. Na závěsném gimbalu, který je stabilizovaný ve třech osách, je umístěna 4K kamera, která má při tomto rozlišení 30 snímků za sekundu.

Dron dokáže s baterií vydržet ve vzduchu skvělých 27 minut a kdyby to pro Vás bylo málo, tak u verze Mavic Pro Fly More Combo máte v balení baterie hned 3. To by mělo stačit na celkem 81 minut letu. Navíc k dronu dostanete nabíječku až pro 4 baterie, nabíjecí adaptér do auta, nabíjecí redukci pro powerbanku či přepravní batoh pro dron. Nechybí pochopitelně ani dálkové ovládání.

A kolik DJI Mavic PRO ve verzi Fly More Combo stojí? Některé eshopy již přijímají předobjednávky:

DJI - Mavic Pro Fly More Combo - DJIM0250C lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Cena dronu DJI Mavic PRO bez dalšího příslušenství (dálkový ovladač je ale přítomen) je levnější, v současné době se v českých eshopech pohybuje takto:

DJI Mavic Pro DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze outdoorové 360° kamery Niceboy Pano

Recenzí prošla novinka od Niceboy. Tato 360° kamera s displejem může být používaná i pod vodou, protože s dodávaným pouzdrem se můžete potápět až do 30 metrů.

Ukázková videa a fotky z akční kamery Q3H-2

Náš čtenář vyzkoušel kameru Q3H-2, která je schopná nahrávat videa v nativní 2K rozlišení, má senzor od Sony a 2" displej. Podívejte se na uživatelské videa a fotky z kamery.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde