České eshopy již nabízí GoPro Hero5 Black a Hero5 Session

Jen pár dnů po představení GoPro Hero 5 Black a Hero 5 Session se tyto akční kamery objevily v prvních eshopech. Cena kamer bohužel moc nepotěší.

O představení akčních kamer Hero 5 Black a Hero 5 Session jsme psali v samostatném článku. Bohužel se nedostavilo žádné překvapení a nové kamery nepřináší žádnou převratnou novinku. Některé eshopy již nabízí kamery, i když zatím nejsou skladem.

Kamera GoPro Hero 5 Black přichází s 12MPx senzorem a Hero 5 Session má 10MPx, obě kamery pak jako své maximum mají 4K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Hero 5 Black navíc zvládá až 120fps u 1080p videa.

Hero 5 Black je také první kamera od GoPro, která přichází se stabilizací videa či GPS. Nechybí 2" dotykový displej či hlasové ovládání kamery. Asi největší lákadlo nové kamery od GoPro je voděodolnost bez pouzdra do hloubky 10 metrů.

Ceny v českých eshopech se pohybují od 8990Kč u Hero 5 Session a 11790Kč u Hero 5 Black:

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro HERO5 Session lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Za cenu pod 7000 Kč se dá pořídit kamera Xiaomi Yi 4K, která zvládá také nativní 4K video s 30fps a u Full HD videa lze navolit až 120fps. Má stabilizaci a dokonce i dotykový displej. A

Aktuální cena Xiaomi Yi Action 2 4K (srovnat ceny) v českých e-shopech: Kč - Kč (Zdroj: Heureka.cz, )

Za cenu pod 6000Kč se zase bude dát koupit Niceboy Vega 4K PRO, která mimo dotykový displej nabízí stejné specifikace a navíc bude mít v prodejním balení kompletní příslušenství včetně dálkového ovládání.

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde