BenQ QC1 4G: první akční kamera s LTE připojením

Nová outdoorová kamera od BenQ je jedinečný kousek. Nejen, že nabízí online sdílení nahrávaného videa přes LTE sítě, ale má i hodinky se živým náhledem nahrávaného videa!

BenQ přichází se sportovní kamerou, která nabízí něco, co žádná jiná outdoorová kamera. QC1 je první akční kamera s 4G LTE pro okamžité sdílení nejlepších okamžiků. Navíc BenQ nasadil velmi příznivou cenu. Aktuální cena BenQ QC1 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )

Ale to není vše. Ke kameře totiž v prodejním balení dostanete i jedinečné hodinky. Ty nejen, že slouží jako dálkové ovládání pro kameru, ale mají displej a díky němu můžete vidět živý náhled z kamery. Vy tak máte přehled o tom, co natáčíte za každé situace.

Kamera BenQ QC1 má dokonce vestavěný GPS modul a díky certifikaci IP68 je voděodolná v pouzdru až do hloubky 60 metrů. QC1 má 13MPx CMOS senzor a širokoúhlý objektiv. Světelnost je pak f/2,8. Použitý procesor je poněkud neobvyklý v segmentu outdoorových kamer - Benq použil Qualcomm Snapdragon MSM8926 1,2 GHz. Kamera je vybavena vnitřním úložištěm o velikosti 4GB, které je možné rozšířit o paměťové karty.

Velmi zajímavá je i kapacita baterie, ta má totiž velikost 2 260 mAh a zaručuje tak dlouhou výdrž na jedno nabití. BenQ QC1 natáčí 1080p videa s 30fps a HD video má 60 snímků za sekundu.

Podívejte se na produktové video kamery BenQ QC1:

BenQ QC1 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Co na kameru BenQ QC1 s LTE a hodinkami s živým náhledem říkáte? Napište do diskuze níže.

Podpořte nás: 

Nezapomeňte nám dát odběr na našem Facebook profilu. A můžete odebírat i náš YouTube kanál

Aktuality

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde