BenQ QC1 4G: první akční kamera s LTE připojením

Nová outdoorová kamera od BenQ je jedinečný kousek. Nejen, že nabízí online sdílení nahrávaného videa přes LTE sítě, ale má i hodinky se živým náhledem nahrávaného videa!

BenQ přichází se sportovní kamerou, která nabízí něco, co žádná jiná outdoorová kamera. QC1 je první akční kamera s 4G LTE pro okamžité sdílení nejlepších okamžiků. Navíc BenQ nasadil velmi příznivou cenu. Aktuální cena BenQ QC1 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )

Ale to není vše. Ke kameře totiž v prodejním balení dostanete i jedinečné hodinky. Ty nejen, že slouží jako dálkové ovládání pro kameru, ale mají displej a díky němu můžete vidět živý náhled z kamery. Vy tak máte přehled o tom, co natáčíte za každé situace.

Kamera BenQ QC1 má dokonce vestavěný GPS modul a díky certifikaci IP68 je voděodolná v pouzdru až do hloubky 60 metrů. QC1 má 13MPx CMOS senzor a širokoúhlý objektiv. Světelnost je pak f/2,8. Použitý procesor je poněkud neobvyklý v segmentu outdoorových kamer - Benq použil Qualcomm Snapdragon MSM8926 1,2 GHz. Kamera je vybavena vnitřním úložištěm o velikosti 4GB, které je možné rozšířit o paměťové karty.

Velmi zajímavá je i kapacita baterie, ta má totiž velikost 2 260 mAh a zaručuje tak dlouhou výdrž na jedno nabití. BenQ QC1 natáčí 1080p videa s 30fps a HD video má 60 snímků za sekundu.

Podívejte se na produktové video kamery BenQ QC1:

BenQ QC1 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

Co na kameru BenQ QC1 s LTE a hodinkami s živým náhledem říkáte? Napište do diskuze níže.

Podpořte nás: 

Nezapomeňte nám dát odběr na našem Facebook profilu. A můžete odebírat i náš YouTube kanál

Aktuality

SJCAM SJ7 STAR vs Yi 4K Camera 2: srovnání TOP kamer

SJ7 STAR je nejnovější kamera od SJCAM, která přichází s procesorem Ambarella a senzorem Sony, tedy stejným hardwarem jako u akční kamery Yi 4K. Jak si tyto dvě kamery vedou ve srovnání parametrů?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde