Kamera Amköv AMK100S: Když záběr 360° není problém

Čínský výrobce outdoorových kamer Amköv přišel s novinkou, která točí video s 360° pohledem. Navíc je voděodolná a nabízí 1440p rozlišení.

Kamera Amköv AMK100S přichází s možností natáčet videa se záběrem 360° a to při rozlišení 1440p s 30fps. Procesor v kameře je Sunplus 6350 a nechybí CMOS snímač s 8MPx.

I přes celkem malé rozměry kamery (5,10 x 4,20 x 3,46 cm) se na kameru vešel 0,96" displej, který slouží pro snadné nastavení kamery a HDMI konektor. Nechybí ani USB a pochopitelně slot pro paměťovou kartu. Ta může být do velikosti 32GB. Pomocí WiFi se můžete připojit k mobilnímu telefonu, baterie v kameře má 1000 mAh a podle výrobce vydrží na jedno nabití nahrávat 2 hodiny při rozlišení 1440p. ,

Amköv ke kameře přibalil také příslušenství. V prodejním balení najdete pouzdro, které je voděodolné do hloubky 30 metrů, držák na řídítka, držák na přilbu a další.

Kamera se během pár dnů začne prodávat v Číně za cca 130$. Co na kameru Amköv AMK100S říkáte? Napište do diskuze níže a také si prohlédněte fotogalerii kamery:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde