Allie Cam: 360° kamera, která má 4K rozlišení

4K rozlišení a dvě 360° kamery, to je naprostá novinka pro virtuální realitu v podobě Allie Cam. Navíc může videa ukládat do cloud. Podívejte se na video z kamery.

Není to tak dávno, co jsme v recenzi měli nejlevnější kameru pro virtuální realitu Niceboy Pano. I novinka Allie Cam patří mezi kamery tohoto rostoucího segmentu. Sice se na rozdíl od kamery Niceboy nejedná o akční kameru, ale zase nabízí 4K rozlišení. Bohužel Allie Cam je i dražší a to citelně.

Allie Cam je kamera pro virtuální realitu bez mrtvého úhlu, má dvě 360° kamery se CMOS senzorem, který má 8MPx. Kamera je schopná nahrávat sférická videa v Ultra HD rozlišení (4 096 × 2 048) a nabízí tak jedinečný zážitek pro virtuální realitu, zvláště pokud použijete VR brýle.

Kamera je schopná nahrávat videa do cloudu, má noční vidění a je možné nahrávaného video i rovnou streamovat na YouTube.

Vzhledem ke specifikacím kamery je nutné také počítat s vyšší cenou, ta je k dnešnímu dnu v ČR stanovena na 16590Kč a kameru Allie Cam můžete zakoupit třeba zde.

Více informací o kameře zjistíte na produktové stránce Allie Cam (anglicky).

Podívejte se také na video z kamery Allie Cam. Nezapomeňte si změnit rozlišení na 4K a také si vyzkoušejte 360° rozhled pomocí ovládacího kříže v levém horním rohu videa:

Aktuality

Akční kamery GoPro Hero5, SJCAM SJ7 STAR a Sony FDR-X3000

OHLEDNUTÍ ZÁŘÍ - GoPro konečně představila svou novou řadu akčních kamer Hero5, nelení ani u SJCAM a jejich SJ7 nabídne 120fps u 1080p videa a i Sony má nový TOP model FDR-X3000. U DJI zase s dronem Mavic chtějí konkurovat GoPro Karma.

Garmin Virb Ultra 30 dostupná v České republice

Novinka od Garminu, akční kamera Virb 30 Ultra, která zvládá nativní 4K rozlišení a disponuje 120fps u Full HD videa e je ji možné ovládat hlasově je dostupná v eshopech v ČR.

DJI Mavic PRO: malý dron s rychlostí 64Km/h

Společnost DJI představila svůj nový dron. Mavic PRO je malý a skladný dron s 4K kamerou, která u Full HD rozlišení nabízí dokonce 96fps. Ve vzduchu dron vydrží 27 minut a dá se složit.

Srovnání TOP akčních kamer Niceboy, GoPro, SJCAM, Xiaomi

Nativní 4K rozlišení, 120fps u 1080p videa či ten nejlepší senzor a procesor - tak by se v jednoduchosti daly charakterizovat TOP akční kamery Niceboy Vega 5, SJCAM SJ7 STAR, Xiaomi Yi 4K a GoPro Hero 4 Black Edition.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde