Aktualizace SJCAM SJ5000X Elite řeší problém webkamery

SJCAM vydali aktualizaci pro svou vlajkovou loď SJ5000X Elite. Nový firmware mimo jiné opravuje chybu, která znemožňovala použít kameru jako webkameru.

Poslední aktualizace pro kameru SJCAM SJ5000X Elite sice přinesla možnost otočení obrazu videa o 180°, ale také se v tomto firmwaru objevily dvě chyby. Kamera se stala nefunkční při použítí jako webkamera a teké se neukládalo nastavení kamery, kdy po vypnutí došlo k návratu na defaultní nastavení.


Chyba zobrazení v režimu webkamera

Obě chyby nově napravuje aktualizace firmwaru ve verzi 1.4.4, kterou můžete stahovat na sjcamczech.com.

SJCAM SJ5000X Elite lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
 

Aktuality

Recenze sportovní Full HD kamery Niceboy Vega+

Recenzí prošla levná akční kamera Niceboy Vega+. Ta nabízí voděodolnost v pouzdru do hloubky 30 metrů, 1080p rozlišení nebo 2" displej s živým náhledem videa.

Nejočekávanější akční kamery roku 2016

Máme za sebou polovinu roku a před námi je začátek prodeje některých sportovních kamer, které aspoň podle specifikací vypadají velmi slibně. Od kterých čekáme nejvíc?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde