Akční kamery Yi 4K a Yi 4K+ dostávají nový firmware

Akční kamery Yi 4K a Yi 4K+ dostávají aktualizaci firmwaru, která přináší možnost focení do RAW v módu Time Lapse photo, stav baterie ukazuje procenta a nechybí ani nové módy pro ovládání pomocí Bluetooth ovladače.

V Yi Technology se o své akční kamery starají svědomitě a aktualizace vychází téměř neustále. Nově dostává kamera Yi 4K aktualizaci na firmware 1.7.8 a kamera Yi 4K+ zase firmware s označením 1.2.8.

Doporučujeme:

RECENZE AKČNÍ KAMERY YI 4K

RECENZE AKČNÍ KAMERY YI 4K+

A co nové aktualizace pro tyto akční kamery přináší?

Yi 4K s FW ve verzi 1.7.8

  • V režimu slow motion lze volit mezi rozlišením 1920x1080 nebo 1280x720
  • Přidány nové možnosti nastavení snímkové frekvence: 4K 24FPS; 2,7K 24FPS; 2,7K 48FPS; 1920x1440 24FPS; 1920x1440 48FPS; 1920x1080 24FPS; 1920x1080 48FPS
  • Přidána možnost focení do RAW (formát DNG) pro režim Photo Lapse Photo, pokud je nastavena na "Continuous"
  • Při ovládání kamery přes dálkový ovladač lze vybírat režimy Normální a Aktuální
  • Přidána volba nastavení času expozice pro režim Photo, Timer a Time Lapse Photo: 1/500s, 1/125s, 1/30s, 1/8s, 1/2s, 1s
  • Stav baterie na displeji může zobrazovat procenta
  • Optimalizováno zobrazení alba fotografií a videí
  • Optimalizovaná kompatibilita s paměťovými kartami
  • Optimalizovaný efekt obrazu a zlepšený vysoký kontrast
  • Optimalizovaný živý přenos a odstraněný vodoznak při tomto přenosu
  • Opravena chyba času v EXIF datech
  • Opraven problém při párování pomocí Bluetooth
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Yi 4K+ s FW ve verzi 1.2.8

  • Přidána možnost focení do RAW (formát DNG) pro režim Photo Lapse Photo, pokud je nastavena na "Continuous"
  • Při ovládání kamery přes dálkový ovladač lze vybírat režimy Normální a Aktuální
  • Přidána volba nastavení času expozice pro režim Photo, Timer a Time Lapse Photo: 1/500s, 1/125s, 1/30s, 1/8s, 1/2s, 1s
  • Stav baterie na displeji může zobrazovat procenta
  • Optimalizováno zobrazení alba fotografií a videí
  • Opraven problém při párování pomocí Bluetooth
Xiaomi Yi 4K+ (4K Plus) lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Firmware pro obě akční kamery si můžete stáhnout na stránkách výrobce, popřípadě je možnost počkat, až aktualizaci pro Yi 4K a Yi 4K+ nabídne mobilní aplikace.

V případě manuální aktualizace firmwaru je postup velmi jednoduchý, stačí si stáhnout firmware z výše uvedeného odkazu a stažený soubor přejmenovat na "firmware.bin". Takto pojmenovaný firmware vložíme na zformátovanou paměťovou kartu a tu dáme do kamery. Poté už stačí jen kameru zapnout a postupovat dle instrukcí na displeji. Mějte na paměti, že kamera by před aktualizací měla být dostatečně nabitá!

Aktuality

Niceboy PILOT XR: videokamera s GPS, WiFi a 4K videem

Niceboy na trh uvádí novou kameru do auta PILOT XR. Tato kamera umí nahrávat ve Full HD (1920 x 1080p) rozlišení s 60 snímky a nechybí ani interpolované 4K video. Kamera navíc disponuje magnetickým držákem, GPS a WiFi.

GoPro Hero8 Black se v ČR začne prodávat 25.10. Jaká je cena?

GoPro Hero8 Black je nejnovější akční kamerou s 4K 60fps rozlišením a vodotěsností bez pouzdra do 10 metrů, která nově nabízí možnost připojení přímo na své tělo externího mikrofonu nebo světla. Jaká je česká cena?

GoPro HERO 8 oficiálně: žádná revoluce nás nečeká

GoPro dnes oficiálně představilo nejnovější akční kameru Hero8. Ta nabídne stejné rozlišení jako předešlý model, novinkou je pouze možnost připojitelného příslušenství. V prodeji bude také model GoPro Max, co bude umět?

GoPro Hero8 Black: 4K 120fps a 1080p 480fps video?

GoPro by v průběhu září mělo přijít s novým modelem své akční kamery. Dle uniklého obrázku by se ke kameře mělo dát připojit další příslušenství. Hero8 Blac by navíc měla umět 4K 120fps a 1080p 480fps video.

DJI Osmo Action VS GoPro Hero7 Black VS SJCAM SJ9 Strike

4K 60fps video, pokročilá stabilizace a voděodolnost bez pouzdra - to jsou základní parametry, které spojují akční kamery DJI Osmo Action, SJCAM SJ9 Strike a GoPro Hero7 Black. Jaké jsou mezi kamerami rozdíly?

DJI Osmo action oficiálně: 11m bez pouzdra a 4K 60fps video

DJI oficiálně představilo svou vůbec první akční kameru, která by měla zatopit hlavně GoPro. DJI Osmo action nabídce až 4K 60fps rozlišení a i bez pouzdra bude vodotěsná do hloubky 11 metrů. Jaká je cena kamery?

Niceboy PILOT X: videopohled na kameru do auta s GPS

PILOT X je první kamera do auta od Niceboy s magnetickým držákem. Navíc disponuje GPS modulem, který se uchycuje také pomocí magnetů. Podívejte se exklusivně na kameru Niceboy PILOT X v našem videopohledu.

Niceboy PILOT X – kamera do auta s GPS a magnetickým držákem

Niceboy uvádí na trh novou černou skříňku do auta, jejíž hlavním lákadlem je snadná manipulace díky magnetickému držáku. Stejný systém magnetického uchycení má dokonce i GPS modul. Co všechno Niceboy PILOT X umí a jaká je cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde