Akční kameru Niceboy Vega+ v letní soutěži vyhrává...

Celý červenec jsme soutěžili o sportovní kameru Niceboy Vega+. Tato akční kamera už zná svého majitele, kameru totiž získává...

Od 1.7. do 31.7. probíhala soutěž o kameru Niceboy Vega+ druhé generace (její recenzi najdete zde). Pokud jste správně odpověděli na otázku Jaký úhel záběru má kamera Niceboy Vega+ druhé generace, vyplnili jste všechny údaje dle pravidel soutěže v soutěžním formuláři a jste nebo se během soutěže stali fanoušky naší facebookové stránky, tak jste právě tuto kameru mohli vyhrát.

Správná odpověď na otázku byla 170°, nová generace kamery si totiž polepšila z původních 140° a to taky byla nejčastější chybná odpověď.

Novým majitelem kamery Niceboy Vega+ se tak stane: Václav Brádka z České Lípy. Gratulujeme!

Ostatní nezoufejte, nebylo to naše první a ani poslední soutěž na našem webu! A nejen proto dále sledujte náš web.

Aktuality

Recenze outdoorové 360° kamery Niceboy Pano

Recenzí prošla novinka od Niceboy. Tato 360° kamera s displejem může být používaná i pod vodou, protože s dodávaným pouzdrem se můžete potápět až do 30 metrů.

Ukázková videa a fotky z akční kamery Q3H-2

Náš čtenář vyzkoušel kameru Q3H-2, která je schopná nahrávat videa v nativní 2K rozlišení, má senzor od Sony a 2" displej. Podívejte se na uživatelské videa a fotky z kamery.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde