Akční kamera Niceboy Vega 5 ještě tento měsíc. Jaká je cena?

Vypadá to, že tento měsíc na český trh dorazí akční kamera Niceboy Vega 5, která stejně jako SJCAM SJ7 Star bude umět nativní 4K video s 30fps či až 120fps u 1080p rozlišení. Jaká bude cena?

Poprvé jsme o akční kameře Niceboy Vega 5 psali už v srpnu roku 2016, kdy jsme přinesli i video z této chystané novinky. Teď se zdá, že konečně Vega 5 dorazí na český trh.

Akční kamera Niceboy Vega 5 bude zvládat 4K nativní rozlišení s 30 snímky za sekundu, nebude chybět ani 2.7 a 2.5K rozlišení s 30fps a pokud budete chtít dělat slow motion videa, můžete tak činit s Full HD videem a 120fps. Procesor v kameře Niceboy Vega 5 bude Ambarella A12 a senzor Sony IMX117. Tedy stejný hardware jako má SJCAM SJ7 Star, kterou jsme měli v recenzi.

Chybět nebude ani elektronická stabilizace videa při maximálně 1080p 60fps rozlišení a na zadní straně kamery Niceboy Vega 5 bude 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa. Původní naše informace z loňského roku hovořila o ceně 5990Kč, teď si kameru Niceboy Vega 5 dal do svého katalogu první eshop. Jaká bude konečná cena této akční kamery, si musíme počkat na oficiální představení, v současné době se cena za Niceboy Vega 5 pohybuje takto:

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

O kameře Niceboy Vega 5, která se původně měla jmenovat Niceboy Vega 4K PRO zjišťujeme další informace. Jakmile budou známé, tak je najdete na našem webu.

Aktuality

Soutěž o akční kameru Niceboy Vega+

Vyhrajte v letní soutěži s webem DigitalniKamery.com akční kameru Niceboy Vega+. Tato kamerka nabízí Full HD video, 2" displej, WiFi a voděodolnost do hloubky 30 metrů.

Recenze outdoorové 360° kamery Niceboy Pano

Recenzí prošla novinka od Niceboy. Tato 360° kamera s displejem může být používaná i pod vodou, protože s dodávaným pouzdrem se můžete potápět až do 30 metrů.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde